Personale

Personale

Anna

Anna er medicinstuderende og ansat i klinikken hvor hun med stor grundighed læser alt dokumentation igennem og sørger for at stuen er klar til patienter. 

Anna er som person enormt ansvarsbevidst og målrettet hvilken afspejler sig i hendes daglige arbejde i klinikken, hvor hun ofte har flere bolde i luften på en gang, som hun håndterer yderst professionelt.

Hun er også et meget rart og selvstændigt menneske, hvilket gør hende til en enestående og uundværlig team-player.

Annas nysgerrighed samt hendes villighed til at lære, er tydeligt i hendes arbejde og den måde hun kommunikere med patienter og kolleger.

Arbejdet i klinikken er meget givende for Anna, da hun er kommende medicinstuderende. Hun får en mulighed for at få et indtryk af både det praktiske og kontakten med patienter, inden hun starter på studiet.

Hendes motivation for både at yde omsorg og hendes lyst til at lære bliver opfyldt i arbejdet.

Laura

Laura er medicinstuderende og ansat i klinikken, hvor hun med stor grundighed læser alt dokumentation igennem og sørger for, at den er korrekt og kommunikationen forståelig.

Laura er drevet af omsorg og et ønske om at hjælpe andre. At give kvinder, unge som gamle og alt derimellem, en god og tryg oplevelse vil altid være i højsædet for hende og hun vil strække sig langt for, at det kan lade sig gøre.

Laura er enormt detalje orienteret og skarp hvilket kommer hende til gode i et arbejde, hvor det er vigtigt, der ikke sker fejl, og hvor detaljerne tit er væsentlige faktorer.
Det er imponerende at se, hvordan Laura kan navigere i vanskelige situationer, fokusere og arbejde løsningsorienteret.

Laura har dette job ved siden af medicin-studiet, og hun prioriterer at kunne arbejde både fjernt fra Århus og i Esbjerg . Dét gør hun fordi arbejdet er meningsfuldt for hende – både på et menneskeligt og fagligt plan.

Roze

Roze er medicinstuderende og ansat i klinikken, hvor hun med stor grundighed læser alt dokumentation igennem og sørger for, at den er korrekt og kommunikationen forståelig.
 

Roze er drevet af omsorg og et ønske om at hjælpe andre. At give kvinder, unge som gamle og alt derimellem, en god og tryg oplevelse vil altid være i højsædet for hende og hun vil strække sig langt for, at det kan lade sig gøre.

Roze er fagligt nysgerrig og videbegærlig, og fordyber sig sammen med Ghada i special emnet Lichen, og hjælper hende med at skrive en bog og lave undervisning herom.

Arbejdet er for Roze et meget meningsfyldt supplement til sit studie, da hun får mulighed for at opleve i praksis, hvad man ikke oplever på universitetet og samtidig kan yde omsorg for kvinderne i klinikken med sit varme væsen, hvilket hun også finder meget givende.

Karin

Karin er klinikkens IT og SoMe ansvarlige. Udover dette er det også hende som du møder i vores telefontid. 

Karin er et enormt tillidsfuldt og hjælpsomt menneske, hvilket kommer til udtryk i hendes måde at samarbejde med sine kollegaer på og hendes håndtering af telefontiden.


Hendes kreativitet og sans for detaljer springer i øjnene på vores Instagram, men også i det daglige arbejde i klinikken, hvor hun var et skarp øje på alt det administrative og tekniske.

Kommer snart

Tove - Pension

Tove er kontoruddannet i 1969. Hun har arbejdet indenfor sundhedsvæsenet i over 40 år, både i privat og offentligt regi. I klinik siden opstart marts 2012.

  • Hun har været med til at starte klinikken.
  • Stor erfaring i planlægning, i sundhedssektor og skrivning.
  • Faglig ekspertise og effektivitet.
  • Still going strong – “vores grå guld”- hun er vores forbillede.

Tove har altid nydt kontakten med patienterne og det gode samarbejde med sine kollegaer. Selv om hun nyder sin pension, kommer hun fra tid til anden forbi, med hjemmebagte kager og er ikke til at overse til vores julefrokoster eller sommerfester.

Lene - Pension

Uddannet social og sundhedsassistent i 2003 Erfaring i hjemmeplejen og 18 år på fødeafdeling. I klinikken siden april 2013.

Lene har været vores klinikengel med disse kompetencer:
 
  • Beroligede patienter
  • Hjalp med behandlinger, undersøgelser og procedurer
  • Administrerede klinikkens ressourcer
  • Kontrollerede udstyr, hygiejneregler og instrumenter
  • Sikrede håndteringen af prøver
Hun brænder nu for sin velfortjente fritid, sine venner og især sin familie. Lenes kalender er så fyldt med aktiviteter, sport og rejser, at vi tidligere kollegaer er heldige, hvis hun har tid til os.
 

Helgolandsgade 17A, 3.sal – 6700 Esbjerg – Tel: 76 10 40 76 – klinik@gyn-esbjerg.dk – Privatlivspolitik